Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Z.Paul píše:Nebyl jsi o víkendu nakupovat v Mostě ve Venatoru s modrou budou s nápisem na zádec SAABTUNING?
Ne ne, já to nebyl. Nakupovat jsem byl ale v reichu.
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
Urvanej píše:Proč si vyčistil svoji galerii? Můžu tento topik tedy smazat? Protože takto nemá vůbec žádnou hodnotu
Onehdá jsem byl nasranej jak se mi Honza vysmál do ksichtu (arogantní a despotický chování), tak jsem to smáznul. Nic nemaž, je v tom už trochu historie, až bude nálada nějaký fotky doplním.
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
Urvanej píše:Proč si vyčistil svoji galerii? Můžu tento topik tedy smazat? Protože takto nemá vůbec žádnou hodnotu
Onehdá jsem byl nasranej jak se mi Honza vysmál do ksichtu (arogantní a despotický chování), tak jsem to smáznul. Nic nemaž, je v tom už trochu historie, až bude nálada nějaký fotky doplním.
Celkem se to ale minulo účinkem, protože si tomu nedal žádnou publicitu..... vzpomeň si na goalieho, když mazat tak s patřičným teátrem, vyhrožováním a hlavně na několikrát Když vezmu jakej je vopruz nahrávat na fórum fotky, měl sis radši na pár tejdnů dát do podpisu nějakej provokativní text s odkazem na diskusi, která se tě dotkla
Měl jsem tu inzerát na prodej mojí Aerovky, prodej jsem zrušil na veřejný inzerci jsem to taky smazal ale zůstalo to na saabím fóru kde se mi shodou okolností ozval jeden zájemce kterej má zájem. Bohužel jsem ho nechal přijet, auto se líbilo, hned by ho chtěl a já jsem se poprvé dostal do stavu kdy mi někdo dává požadovaný obnos a přesto nejsem schopnej se s autem rozloučit. Trochu nefér jednání z mojí strany že z prodeje cukám. Nafackoval bych si za to, tohle se mi nepovedlo.
Dneska jsem si na Xku nechal vyměnit nivomaty, nepršelo a je sucho tak jsem využil situace a nechal si je konečně vyměnit. Oba sobíci spokojeně chrní v garáži. Na popojíždění do města jsem pořídil manželce trojkovýho bavoráka (E46). Moc jsem chtěl S70 ale nebylo nic co stálo za úvahu, tak jsem skočil po příležitosti která se mi naskytla.
Jaro se blíží, tak jsem si na Aerovku dal volant od Maptunu. Mě se to líbí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dnes jsem nainstaloval na Aero Maptun Stage 2 + sportovní filtr. Podle Maptunu nárust výkonu 55hp a je to sakra znát, hlavně ve vyšších otáčkách. Mělo by to být kolem 185kW, jsem spokojen
Teda nevím jaké úpravy měla 9-3 na podvozku, ale 900 II byla to nejslabší co jsem od saaba řídil, ovšem počítám že aero by na tom mohlo být lépe. Každopádně ten volant je pěknej, stejně jako celé auto. Takových zachovalých kusů bude už jako šafránu.
_________________ Je: SAAB 9000 2,3-16V; Lexus RX 300, Mercedes A190
Bylo:Volvo V70 P2 D5 AWD; V70I Tdi Stříbřenka Volvo V70 I TDi Black[/b] Volvo 760 2,8 V6[/b]Volvo V70 I 2.0 Hašlerka, SAAB 9000 aero stg.III Lucifer 2xSaab 9000i, Saab 9000 Turbo, Saab 900II Turbo, Saab 9000 AERO, Volvo V70I, Volvo 850-Modrý Kombík, Volvo Hellboy 850 TDI 103 KW; Saab 9-5 Aero Severní Vítr, Volvo 960 II Safír
9-3 byla v podstatě rozsáhlá modifikace 900NG a právě podvozek byl jednou z nejvíc upravených oblastí. Každopádně to pořád byl spíš pohodlný kočár na dálnici než sporťák na okresky
Kuko28 píše:Každopádně to pořád byl spíš pohodlný kočár na dálnici než sporťák na okresky
Je to tak, je to spíš pohodlný než mrštný. Řekl bych, že už i sériový výkon překonává podvozek, teď už podvozek za motorem kulhá o dost víc. Nejdřív ale pořeším silnější brzdy a pak se vrhnu na řízení a poté na podvozek.
Konečně se na mě usmálo štěstí a pořídíl to co jsem dlouho chtěl se všemi potřebnými atributy, tedy s Cometama, křídlem, tím správným nárazníkem, kombinací kůže - alcantara, třešínkou pro mě je černá barva a béžový interiér.
PINĎABC píše:Super!! A co němec už je pryč z chalupy?
němec šel pryč celkem zajímavým způsobem a hodně na náhodu. Jinými slovy němec je pryč, přibyl ital
ano viděl , tady je i pro ostatní něco po ránu pro pobavení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.