Hele, doktore, že ty po něm pokukuješ?doktor píše:ale 2,5 TDi od audi (což je mimochodem skvělý motor)

Hele, doktore, že ty po něm pokukuješ?doktor píše:ale 2,5 TDi od audi (což je mimochodem skvělý motor)
reference přímo nemám, ale je to móc pěkné auto takhle od pohledu.David Kr píše:Zdravicko ,
vim , ze vetsina aut zde inzerovana je v dobrem stavu , nebo aspon mam takovy pocit , ale i tak bych se rad pozeptal zdejsich profiku na inzerat z tohoto fora. Chci si koupit sve prvni vysnene Volvo a tohle se mi moc libi...tak snad se majitel neurazi , ze se ptam takhle verejne![]()
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=7&t=27000
Dik za odpoved
David
vždy když odcházím od své V70 tak si uvědomím, že se mi strašně líbí a že ji dávám maximum lásky co můžu - má vše o co si řekne ( a většinou hned). Dokonce jsem začal přemýšlet, že jí nechám přelakovat přední nárazník (ťukance od kamínků).dali píše:Hele, doktore, že ty po něm pokukuješ?doktor píše:ale 2,5 TDi od audi (což je mimochodem skvělý motor)Připadá mi, že poslední dobou dáváš celkem dehtových komentů na to abys neměl nic za lubem...
2000-2004 2,4D má 96kw a D5 120kw stejné motory, jiný softrotorhead píše:v inzeratech se objevuji u V70 po kterych pokukuji dve motorizace 2,4D a D5.
Jaky je rozdil mezi temito motory ? Nejak jsem si do ted myslel, ze to je objem 2,4 litru a D5 je pouze obchodni oznaceni ? ale ted jsem z toho jelen ...![]()
jsou to dva jine motory nebo v cem je zakopany pes ??? Pripadne jak to na prvni pohled poznam, a od ktereho roku do ktereho se to montovalo ?
Diky za informace.
dikyhayney píše:2000-2004 2,4D má 96kw a D5 120kw stejné motory, jiný softrotorhead píše:v inzeratech se objevuji u V70 po kterych pokukuji dve motorizace 2,4D a D5.
Jaky je rozdil mezi temito motory ? Nejak jsem si do ted myslel, ze to je objem 2,4 litru a D5 je pouze obchodni oznaceni ? ale ted jsem z toho jelen ...![]()
jsou to dva jine motory nebo v cem je zakopany pes ??? Pripadne jak to na prvni pohled poznam, a od ktereho roku do ktereho se to montovalo ?
Diky za informace.
2004-2007 2,4D má 120kw a D5 136kw, tento D5 je už trošku modifikový
ale často v inzerátech to bejvá blbě
Když jsi zvyklej na ropáka tak co najednou benzín? Co třeba D5? Teď se tady jedna pěkná prodáváwyrec píše:Zdravím, chci si pořídit Volvo S80 2.9 (2000) s manuálem, nebo 2.8 T6 (1999) v automatu. Co mě k tomu řeknete? Jak jsou na tom auta se spolehlivostí, atd.? Je cena náhradních dílů únosná? A která z těchto 2 variant je lepší? Chystám se přejít z AR 156 2.4 JTD a chtěl bych něco spolehlivého a ne každý měsíc dát celou výplatu do oprav. Děkuji mockrát!
Koik měla ta alfa koní když ti je 163 málowyrec píše:Nějak mě to táhne víc k tomu benzínu. Nevím jak u Volva, ale u Alfy jsou benzínové motory rozhodně spolehlivější (tedy ty V6), naftě přestávám věřit.A chci něco výkonného. Bohužel, momentálně je u mě limitující cena.
pohledej si to, je to tady asi 10x. v principu ti na 99,9% odejde prevodovka.wyrec píše:Dobře, díky za radu.. A proč přesně? Ať taky něco vím..
Z fotek vypadá dobře,sklo mohl zapříčinit zloděj a je to v Praze,takže po domluvě s marrou ti to třeba skoukne,cena taky není špatná a určitě ne konečná.ToJa píše:Ahojte co rikate na toto vozidlo,je az v Praze,tak nez bych se pro nej rozjel tak par postrehu kdyby slo dikyvsiml jsem si jen ze ma kazde okno jiny rok vyroby jinak nic a jak je na tom TDI v tehle autech se spolehlivnosti diky a jaka je u nej ralna spotreba v kombinaci s automatem:
https://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/volvo/s80/8226356
palubák mi dlouhodobě ukazuje 5.9,takže i kdyby o litr kecal,tak na takovoudle kchárr je to dobrý.ToJa píše:A tu spotrebu vidim ze mas stejny motor,kdyby si mi prozradil dik
není to tak tragickýrotorhead píše:dotaz hlavne na majitele V70, II: dnes jsem v bazaru pozadal prodejce o najeti auta na rampu a protoze tam bylo malo misto, tak musel mnohokrat popojizdet dopredu dozadu nez se dostal k rampe. Tak jsem uvedomil, nema to nejaky maly rejd oproti jinym autum ??? Jake jsou vase subjektivni/objektivni zkusenosti napr. s parkovanim ?
jo, má. Parkování v podzemních garážích se spoustou sloupů je jak za trest. Do dvora musím taky zajíždět nejetím si až do protisměru, přičemž sousedům stačí jeden pruh. Ale dá se na to zvyknout. Ber to jako daň za bezpečnost (5ti válec uložený napříč)rotorhead píše:dotaz hlavne na majitele V70, II: dnes jsem v bazaru pozadal prodejce o najeti auta na rampu a protoze tam bylo malo misto, tak musel mnohokrat popojizdet dopredu dozadu nez se dostal k rampe. Tak jsem uvedomil, nema to nejaky maly rejd oproti jinym autum ??? Jake jsou vase subjektivni/objektivni zkusenosti napr. s parkovanim ?
Jde to mám 16 kola ale se 17 to bude o kousek horšíhayney píše:není to tak tragickýrotorhead píše:dotaz hlavne na majitele V70, II: dnes jsem v bazaru pozadal prodejce o najeti auta na rampu a protoze tam bylo malo misto, tak musel mnohokrat popojizdet dopredu dozadu nez se dostal k rampe. Tak jsem uvedomil, nema to nejaky maly rejd oproti jinym autum ??? Jake jsou vase subjektivni/objektivni zkusenosti napr. s parkovanim ?
Uživatelé procházející toto fórum: peter cz