Ale hodinky přece nejsou o penězích, ale o radosti, kterou majiteli dělajíwickey píše:tom to vystihl hezky, holt ne kazdy je ochoten investovat zrovna do hodinek (kdyz tech konicku a koni je tolik)

Ale hodinky přece nejsou o penězích, ale o radosti, kterou majiteli dělajíwickey píše:tom to vystihl hezky, holt ne kazdy je ochoten investovat zrovna do hodinek (kdyz tech konicku a koni je tolik)
jj,to tedaLachtan píše:real foto je rozhodně o něčem jiném - už jsem zvědavý
Podstatný je že se tobě líbí, to je nejdůležitější. Sám mám jedny starší podobné s modrým ciferníkem.Pavluňa píše:OndraH: muze se to zdat mozna trosku neprehledny,ale zatim vidim dobre,takze no problem(muj tatik uz potrebuje tmavej cifernik s kontrastnima ruckama) na tom foru jsem se trosku porozhlidnul,ale k nicemu jinymu me to nezlomilo.Vrelej vztah k hodinkam urco nemam,mam je spis jako modni doplnek a tyhle se mi proste moooc libi
konkretne u tohoto typu je asi 7 barevnych provedeni,ale pro mej je tahle bila ta nej
![]()
btw: zejtra budou doma,takze nafotim v realu a nahodim foto
Pavluňa píše:Tak jsou domafoto bylo jen rychly,ale urco se polepsim
ani jsem nestihl sundat kryci igelit sklicka
(a jak jsem cekal musim v sobotu na zkraceni pasku alespon o jeden clanek
)
btw:v realu vypadaj presne jak jsem cekal,takze max. spokojenost![]()
Čekal jsem že se chytíšLachtan píše:Sakra - ty známco že mají za číslo???
Pro inspiraci:jarek.krizan píše:Víte někdo o nějakých pěkných, ne moc drahých volvohodinkách ? Tak pro 10 letou dceru.
Není problém...wickey píše:mam tady z pozustalosti nekolik kapesnich hodinek - chopi se nekdo urceni podle fotografii + naceneni?
Protože je to hybrid....ke klasice to má daleko....B dělá krásné pilotky....takže vybrat jiný model. Ale pak jsou tu IWC a není o čem přemýšletLachtan píše:Tak jsem se zakoukal do B1![]()
Teď akorát hledám důvody proč si je nepořizovat (resp. začít na ně šetřit)...
Tak nakonec změna u potápek jsem sice zůstal nicméně značka je jináOndraH píše: Můj další hodinkový cíl jsou Seiko SBDX001
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé