No, to by byl slušnej výkon, ale tolik ze sebe asi nedostanu.vityjan píše:OT:
To je výkon na kole = rozuměj: Petr měl sebou na měření i své jízdní kolo![]()

No, to by byl slušnej výkon, ale tolik ze sebe asi nedostanu.vityjan píše:OT:
To je výkon na kole = rozuměj: Petr měl sebou na měření i své jízdní kolo![]()
Moc děkuji Matty, ale ono to bude tak trochu tím, že když je Cross špinavý, tak ho prostě nefotím.Mattyfu píše:Peťo, tak si tak projíždím svoji paměť a tvůj topic a přemýšlím, jestli jsem vůbec kdy viděl tvoje auto jinak než perfektně umyté a naleštěné a je úplně jedno v čem jsi zrovna přijel. Zvlášť když vím, že volvo používáš jako auto na denní dojíždění, tak musím zdvihnout palec a křičet bravo.
Petr Marek píše:Že jsi to ty, tak ho někdy špinavýho cvaknu...
...třeba takto...
Úplně takhle asi ne...raolsa píše:To nedáš!
Pojed s námi v sobotu do Milovic...Petr Marek píše:Úplně takhle asi ne...raolsa píše:To nedáš!
Tak to snad raději prohraju schválně, Martine. Nevím, co bych s hruškovicí dělal...3m3 píše:Klidne se vsadim o flasku domaci hruskovice ze takhle spinavy xc mit Petr nebude
To bych úhlovce ani viscu nemohl udělat!michell píše:Pojed s námi v sobotu do Milovic...To dáš...
Mam ti pripomenout co ste delali s koralkou naposled kdyz prijel pan Y?Petr Marek píše:Tak to snad raději prohraju schválně, Martine. Nevím, co bych s hruškovicí dělal...3m3 píše:Klidne se vsadim o flasku domaci hruskovice ze takhle spinavy xc mit Petr nebude
No jo, to ale byla Whiskey, ta má 40% což bylo tak na hraně toho, co snesu. Předpokládám, že ta hruškovice má ještě víc, a to už vážně nedám.3m3 píše:Mam ti pripomenout co ste delali s koralkou naposled kdyz prijel pan Y?
Ale dalsPetr Marek píše:No jo, to ale byla Whiskey, ta má 40% což bylo tak na hraně toho, co snesu. Předpokládám, že ta hruškovice má ještě víc, a to už vážně nedám.3m3 píše:Mam ti pripomenout co ste delali s koralkou naposled kdyz prijel pan Y?
Není naleštěnej, ale zmoklej.Urvanej píše:To už je ale ouchylka, to neni možný, mít takhle naleštěnej i courák...
Před. Fotografie jsou někdy milosrdné, ale na to že mají za sebou více než 300 000 kilometrů to tak hrozné není. Budu dávat nové pneu, tak ať to vypadá dobře. A při renovaci trochu ztmavnou.doktor píše:počkej, ty kola jsou před nebo už po renovaci?
Tak to já taky. O kvalitu práce se nebojím, jen jsem zvědav, jestli jsem vybral tu správnou barvu...michell píše:Jsem zvědav na Tellusy po renovaci...
michell píše:Jsem zvědav na kola z dodávky...
Neboj barvu si vybral dobrePetr Marek píše:Tak to já taky. O kvalitu práce se nebojím, jen jsem zvědav, jestli jsem vybral tu správnou barvu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé