Tam kde ostatní slintají, tak někteří kupují. A to je celé.
Jediné, čeho bych se trochu bál je, že když příliš rychle nakoupí mnoho volv, tak si je ani neužije a nebude to ta pravá radost.
Jak se to vezme, spíš člověka ta auta omrzí až po nějakém čase, já mám teď docela kritickou chvíli, kdy buď začnu Volva prodávat nebo ještě nějaké přikoupím...doktor píše:Jediné, čeho bych se trochu bál je, že když příliš rychle nakoupí mnoho volv, tak si je ani neužije a nebude to ta pravá radost.
Čtvrtý přibude brzo...LukášM píše:Krásná960 se mi moc líbí, škoda jen, že white block je takový jaký je
![]()
Koukám, že Logan má čtyři Volva, já mám čtyři Volva....no nic jsem tím říct něchtěl
Jej, původně to bylo pro zenu, jenže me to nejak bavi. Takže zena bude muset počkat na V50...sydney29 píše:Koukám, že jsi zavítal do Královehradeckého kraje pro VolvíkaV téhle barvě mi nějak unikla..Hlavně ať bezproblémově slouží ..To máš pro svou ženu, přítelkyni? Někde jsem to u Tebe zahlédl..
Na dvojku jdou, odzkouseno...tomik T5 píše:teda nevim,co je to za rozměr,ale na tvojí dvojce by nadělaly hodně parády
Tady úplne ne...Fritzko píše:a kde si sa inspiroval?
Pro Tebe bych tu měl i 2 volný...neuman zdenek píše:To nevypadá zle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé