Nebo je to kvůli tomu že už převodovka nezvládá plynulé řazení z neutrálu zpět?

Tak to tě nechci děsit ale přesně proto mi dělal David Patočka celou převodovku. Občas to přesně takto koplo např. při dojetí do křižovatky. Hlavně když byl olej v AT více zahřátý. Na vině byly kroužky na hřídeli. Když už to bylo rozebrané tak se udělalo vše komplet. Vypnutí Neutral Control je jen oddálení problému.jancho píše: 26 čer 2022 21:34 Tak 1x za rok se mi stalo, že jsem dojel z vyšší rychlosti na křižovatku, zejména se stopkou, a po rozjetí to koplo. Prý za to může neutral control. Tak se to vypnulo.
Hlavně to nafoť celý to auto. Takhle v detailu to moc nevynikne. Takže já si musím počkat s pochvalou na lepší foto
Ptal jsem se teď ženy, jestli ji to letos někdy koplo a hlásí že nikoliv. Nám to ale kopalo po přeřazení R D. Nechci to zakřiknout, ale vypadá to OK. Auto najede týdně skoro 500km a pořádný vedro už několikrát bylo.Thor123 píše: 31 črc 2022 20:00 Ale nechci strašitTřeba budete mít kluci štěstí jako tady Kuba a myslím, že snad i Hajný to úspěšně řešil.
Tak tak, proto jsem psal "kompletka"
Pěkný zástěrky!
Foto z boku ze Šumavy.hajnej píše: 31 črc 2022 21:01
Hlavně to nafoť celý to auto. Takhle v detailu to moc nevynikne. Takže já si musím počkat s pochvalou na lepší foto![]()
Také jsem aplikoval okenní deflektory a ze stejného důvodu - hučení je zase sundal.jancho píše: 07 srp 2022 23:50 Foto z boku ze Šumavy.
Nahodil jsem na zkoušku i okenní deflektory, byť to bylo u Volva proti mému přesvědčení.
Prostě to není Golf a zde mi neorigo doplňky moc nesedí.
Ale na většině mých nevolvo aut jsem to vždy měl a mám a účinné to opravdu bylo a teď se mi naskytla výhodná koupě, tak jsem to na zkoušku vzal na milost.
Jako jo, svůj účel to plní, ale při dálniční rychlosti to hrozně hučí.
A v tomto případě to byla pro mě i nejhorší montáž že všech aut.
Berte to jen jako zpětnou vazbu, kdyby o nich někdo uvažoval.
Asi půjdou do regálu.
Uživatelé procházející toto fórum: Nitty