koukal jsem na to. No nějaké rozdíly tam jsou...Ovšem jestli ty rozdíly jsou za půlku ceny je dost diskutabilní

Já jsem nad tím tehdy moc nepřemýšlel, protože volvo dealer Heico natolik uznával, že se systém namontoval ještě před předáním nového vozu, takže i třeba v rámci nějakých diskuzí o záruce atd...
Nicméně co jsem vypozoroval: nevidím teda ty ceny...Ale nevidím u nabízených systémů zadní koncovky ( které u MY2023 a dál nejsou, už teda vůbec ne 4 laufy

), nevidím tam taky tu část zadního nárazníku s výřezy na koncovky - to se dá objednat z volva v laku. Řídící jednotka vypadá stejně. Ale chybí adaptér do OBD, takže to asi moc nekomunikuje s autem, což je asi upřímně jedno, teoreticky on/off stačí. Na druhou stranu tím odpadne jistá funkcionalita, která myslím stojí za to. Ale tím pak asi taky odpadá jakákoliv homologace, která je v tuhle chvíli jen pro německo a švajc, ale alespoň něco.
Ale každopádně je super, že se to tady objevilo. Protože ta cena ( i se slevou ) Heico je docela masakr no. Díky