Urvanej píše:Lyže na ničení mam dvoje, takže kdo bude mít zájem si zajezdit, stačí mu vlastní boty, ty co mam jsou tak na devítku nohu.
Podle potřeby vázání převrtat nebude problém.
Bohužel teploty lezou nepříjemně nahoru, takže bude asi mokrej sníh...
Tak protože ještě neumím terminologii, přidal jsem nové téma namísto poznámky k tomuto. Tedy ještě jednou - kdyby šlo, měním chatku bez socky za chatu se sockou kvůli počasí. Díky. Pepa Karel.
Jde nějak zrušit to téma byt, co jsem tam nechtěně přidal?
Jiri.T píše:Tak jsme se tam byli včera s Sarkasmikem podívat, vypadá to na dovednostní trať na zpola vypuštěném rybníku, to znamená na ledě s lehkou sněhovou pokrývkou. tratě v lese jsou moc rovné, spíš pro zájemce o lyže + auto nebo lyže + čtyřkolka.
Jinak prosím zájemce, kteří plánují, že se jen zastaví jen na otočku bez spaní a mají zájem o jídlo, aby se mi nahlásili. Jinak hrozí, že na ně nezbude.
Holka s tou kámoškou přijede až v sobotu odpoledne takže, pátek večeře, sobota snídaně a oběd jen dvakrát. Díky.
Jak jsme na tom????
Na Žďársku je neprůjezdná silnice první třídy mezi Novým Městem na Moravě a Bystřicí nad Pernštejnem a dalších 17 silnic třetí třídy," řekl dispečer krajských silničářů Milan Špejtek. V regionu mají problémy i vlaky.
neuman zdenek píše:Jak jsme na tom????
Na Žďársku je neprůjezdná silnice první třídy mezi Novým Městem na Moravě a Bystřicí nad Pernštejnem a dalších 17 silnic třetí třídy," řekl dispečer krajských silničářů Milan Špejtek. V regionu mají problémy i vlaky.
Je mi to moc líto, ale musíme akci odvolat, počasí se proti nám totálně spiklo. Je tady kalamitní situace, prakticky všechny silnice nesjízdné, do tábora se je možné dostat těsně po prohrnutí a následně je vše zafoukáno půl metrem sněhu. Myslím, že by to bylo velmi komplikované a na hranici rizika, že by někdo zůstal přes noc na cestě, což nechci riskovat.
Ještě jednou se všem omlouvám a snad se nám akci podaří zorganizovat v nějakém náhradním termínu.