Na 830tke nie, na 650 neviem, pravdepodobne tiez nie. Skusal som s tym tiez takto vyj*bat ale nedalo sawickey píše:a neprepnes si ho cez source?

Na 830tke nie, na 650 neviem, pravdepodobne tiez nie. Skusal som s tym tiez takto vyj*bat ale nedalo sawickey píše:a neprepnes si ho cez source?
ak by bol niekto kto ma grom alebo nieco podobne ochotny to skusit, rad sa podujmem tohto testu so svojou HU 650The red wire connects using P-Tap clip that we supply - very easy to use. It connects to the constant POWER. The HU-650 will automatically detect the GROM kit as the CD changer.
rad by som sa zastavil. v piatok idem po R1 smer BB. planujem z BA vyrazit okolo piatej. ale vpohode sa prisposobim (akurat skorej asi moc nie kvoli robote)MarekV píše:ak prides do NR tak neni problem
momentalne ich mam doma zopar
cela instalacia je tak na pol hodinu
tak to je paradneShockey píše:Dneska jsem zapojil Grom-USB2 (jednoduchá záležitost, cca 30 minut) a zkusil neoficiální SAT firmware s podporou tagů pro HU-650/850. Po uploadu se na čudlíku Source objevila možnost FM/AM/CD06 (interní changer)/SAT1/SAT2/SAT3. Musí se zvolit SAT a tagy okamžitě fungovaly u všech položek (na usb jsem měl různé adresáře s ASCII i s "normálním" kódováním).
V MENU/SAT Settings (nová položka) se pak dá navolit, co se zobrazuje: Title/Album. Bohužel nefungovalo ovládání na volantu, večer na stránkách Gromu fungoval Helpdesk online chat, tak jsem seděl v autě s NTB a online to s nimi řešil. Zatím se jedná o neofiko firmware a vedlejší projekt, kterým se jen baví. Takže to nakonec se mnou částečně testovali a zapisovali některý bugy, pro úplný odladění to ale musí vyzkoušet v autě a ne na stole, takže těžko říct, kdy bude plně funkční verze.
Každopádně jestli někdo chce tagy a vydrží ovládání na panelu, můžu mu firmware poslat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé