Ze ja tvoje zimaky vidal u MarryLachtan píše:Přezutojak Modrej, tak dokonce i Vóólvik!!! - po 3 letech se konečně dočkal zimních pneu (nějak mě už nebavilo se klouzat v zimě na letňákách - navíc každý rok zase o kousek sjetějších...
)
JJ - ty nahoře v regále byly na Modrého, na Vóólvika jsem teprve nedávno přivezl (asi 14 dní tam překáželi na dílně)Pavluňa píše:Ze ja tvoje zimaky vidal u Marry,nebo koho jinyho by mohly bejt gumy s napisem Lachtan?
Tak Volvíčko bude od večera s poklicema.raolsa píše:Než jsem se rozkoukal tak jsou pryč.
a ty nečteš ty testy a diskuze? tam se docela daj odfiltrovat horší gumy. Třeba u těch nokianů jsem četl jak blbě vedou stopu v zatáčkácheLzyx píše:jsem vůl, že jsem nevzal ty Michelinky. By mě zajímalo, kdo mi nakukal, že Nokian je super zimní pneu
Vždy se ty testy odvíjí od Michelinu nebo Continentalu ať letní nebo zimní vše ostatní je až druhá nebo třetí ligahayney píše:a ty nečteš ty testy a diskuze? tam se docela daj odfiltrovat horší gumy. Třeba u těch nokianů jsem četl jak blbě vedou stopu v zatáčkácheLzyx píše:jsem vůl, že jsem nevzal ty Michelinky. By mě zajímalo, kdo mi nakukal, že Nokian je super zimní pneu
tyhle mám 16ky a jsem spokojenej. na mokru fakt držejTHOmasoj píše:já to vidim na přezutí příští tejden. Budu to dávat na Bridgestone Turanza ER300 195/55/15 , tak jsem zvědavej. Douvám, že aspoň trochu klesne hlučnost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé