2) Auto jsem si vlastnoručně přivezl za covidu ze Švédska a byla to skvělý dobrodružství ( v případě zájmu povím u auta

Celou dobu spolehlivě sloužilo bez potíží v zimě i létě. Snažili jsme se k němu chovat slušně a oplácelo nám stejně. K autu mám dokumenty ze Švédska, soupisy ze servisu od raolsy, deníček nákladů ( na něj koukám nerad) a pár dalších drobností.
2a) kombi
2b) B5254T2, spotřeba okolo 10l, ale umí i víc. Nad 3 tis. ot. má krásný zvuk, ale i apetit

2c) 154kW
2d) 5/2005 ve Švédsku, dovoz 12/2021 s 230tkm
2e) najeto skutečných 292tkm, v čr garážovaný
2f) výbava Kinedril, výhřev předních seslí, klima, dodělané hf (P2V2 od D5T5), tažné, tmavá zadní skla s atestem. Když bude kupec rozumný a nebude smlouvat o ceně, tak k autu budou zimní alu s pěknýma Vraníkama, aero příčníky HAKR, letní koberce a 2 sady řetězů ( je to přece 4x4) a asi i nějaký další drobnosti, který se najdou.
2g) serviska ano, v ČR servis raolsa
2h) ve Švédsku několik ( 3-4 tuším, lze dohledat) majitelů, v čr jen já. Bouračky: lehkej ťukec na čumák - světlo, kapota, grill ( mám foto) a otěr o sloupek zadní pravý blatník + světlo. Oboje opraveno, ne předku je to i drobně vidět.
2i) teď po rozvodech a servisu, zhruba uprostřed oleje ( 10tkm). Historii oprav v čr mám, je to hejno drobností, nic zásadního s autem nebylo. Spotřeba oleje cca 1l/3tkm, VIFuju. Koroze zadní části spodku karoserie je asi největší neduh. Jinak věci jako zřídka vypadne signál rádia, občas stávkuje DO, přední světla by chtělo seřídit, sedačka řidiče je potrhaná, ale stav je +/- stále stejný. Na PZ opěráku trénoval drápky sousedovic kocour, než jsem ho vyhnal ( do tý doby jsem ho měl celkem rád, potom už míň). Krytka prostoru roletky na zadní straně opěráku zadní sedačky ztratila pružinku a občas drnčí. Šlo by zalepit, nejsou lidi.
2j) na autě jsou origo alu s letní pryží bez budoucnosti. Do zimy dojezdí, ale tím to asi končí. Případně lze zimní originál alu sadu, viz výše.
3) viz dole
4) cena 77tkč pro místní
5) k vidění na Praze 8
6) EURO4, ekodaň se doufám neplatí
7) tel. 777 245 765
..a tady jsou taky fotky