Keď sa tu objavila hýčkaná S60 na predaj, hneď sme po nej skočili. Priznám sa, že po praktických skúsenostiach s S80 som sa trochu S60ky bál, kvôli tomu, že je menšia. Keď sme ju však boli pozrieť a aj teraz, keď ju máme, menšia síce oproti S80 je, ale je to úplne v pohode auto aj čo sa týka vnútorného priestoru a vzadu, pre deti super. Už som sa v nej viezol aj na zadnom sedadle dlhšiu dobu, dokonca dva krát do Zvolena a naspäť som sedel aj vzadu na strednom sedadle a vedľa mňa po oboch stranách dve deti a dalo sa.
Neskoršie som sa nad tou jej voľbou zamyslel a prišiel som na to, že urobila dobre. S60 má pre ňu dostatočne veľký kufor, máme na dlhé spoločné cesty S80 s ešte väčším kufrom a zatiaľ sme do neho dali všetko čo sme potrebovali a naviac máme strešný box, ktorý sme v potrebných prípadoch prilepili k jednému či druhému autu a išlo sa. No, a najpodstatnejšie je, že sa jej S60 páči a mne tiež.
PREDSTAVENIE
Auto je pôvodom z Rakúska, neskoršie sa do stalo do ČR, do Zlína. Potom bolo v opatere Donyho a nakoniec sa dostalo ku bratovi Pinďabc od ktorého sme si ho priviezli.

Táto S60 bola vždy v dobrých rukách a v takomto zachovalom stave sme ju v marci 2017 doviezli na Slovensko.