já myslím, že stačí dobré světlo a správný foťák a zbytek se už doladí ve fotošopu...Tohle není normální![]()
To vypadá, že stojí v obýváku nebo v Muzeu.
Měl sem zato že z-d-e-n-a je puntičkář, ale co předvádíš Ty je neskutečné
Jo co se týče fotek i prd tomu rozumím.Tod2 píše: já myslím, že stačí dobré světlo a správný foťák a zbytek se už doladí ve fotošopu...
Pišta, dík! Ale to len na fotkách vyzerá lepšie ako to jePišta... píše:Tohle není normální![]()
To vypadá, že stojí v obýváku nebo v Muzeu.
Měl sem zato že z-d-e-n-a je puntičkář, ale co předvádíš Ty je neskutečné
Dík! Montoval som to len včera a musel som to predčasne a narýchlo dať nejak dokopy, pretože som musel letieť po syna do školy a fičať s ním na pohotovosť. Tak som s tým najazdil asi len do 20 km. Na 99 % to ale budem používať uzavrené - bez filtra.z-d-e-n-a píše:Krásný! Zkoušel jsi variantu s filtrem i bez? Dával jsi dovnitř ještě nějaké sítko nebo drátěnku? Kolik jsi už s ním najezdil? Výsledky?
Presne tak! Nič na tom nie jeTod2 píše:já myslím, že stačí dobré světlo a správný foťák a zbytek se už doladí ve fotošopu...
Ahoj Pišta!Pišta... píše:Není týdne co by si něco neupgradoval. Tě svědí ruce![]()
Jinak opožděnědle českého kalendáře vše nej k Meninám, hlavně hodně zdravíčka a na zbytek máš zlaté ručičky
Deshi píše:Igore, to jsou klasické vyhřívané podložky?
Mám ešte jeden pár, tak som ich mohol vyfotiť. Sú tam takéto:Tod2 píše:to jsou s čočkou?
To máš dělaný držák??IgorS píše:ZIMÝ SPÁNOK LETNÝCH KOLIES
Pred nedávnom som na stenu v pivnici namontoval držiak na 8 kolies a dnes som uložil prvé štyri, letné kolesá, na zimný spánok.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé