Audio problem

Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
This topic is 1 year a 5 months old and the forum Administrator has chosen not to allow any further replies. Instead, please begin a new topic or search for another related topic that may be more suitable.
  • Autor
  • Zpráva
burmmen
Offline
Příspěvky: 2
Registrován: 01 srp 2018 18:06
Bydliště: Brno
Vůz: Volvo S60 2.4D 136kW r.2006

Audio problem

Příspěvek od burmmen »

Cau, chtel bych se zeptat zda mel uz nekdo problem jak ja nebo vi cim by to mohlo byt.. Jde o to ze po nastartovani po delsi dobe (muze byt treba i po 1h) nejede zvuk v aute. Jedna se o radio HU-850. Vzdy po takovem pozdejsim nastarovani repraky tak jakoby prskaji ne vsechny naraz ale prijde mi ze kazdej v nejakou jinou dobu. Cca po 5-10min se zvuk rozjede ale jede tak 20min a pak zas vypnou. Pritom radio se chova jakoby vsechno jelo, prepinat stanice atd. jdou. Napadl me nejakej treba studenej spoj, ale je mi divny ze by se to vzdycky rozjelo. Zkousel jsem i v momentu kdy vsechno jelo tak radio vypnout zapnou (i auto znova nastartovat) a vsechno fungovalo v pohode takze to fakt musi delsi dobu stat a pak se chyba zas objevi. Jeste jsem nemel moc casu to rozdelat a kouknout na to trochu vic, ale urcite za kazdou radu budu rad.

Tod2
Offline
Příspěvky: 1919
Registrován: 24 čer 2015 12:40
Bydliště: Kroměříž
Vůz: S80 D5244T 120kW automat 5q MY06

Re: Audio problem

Příspěvek od Tod2 »

_________________
Obrázek VIN YV1TS796961433633
This topic is 1 year a 5 months old and the forum Administrator has chosen not to allow any further replies. Instead, please begin a new topic or search for another related topic that may be more suitable.

Rychlá odpověď

   

Zpět na „Audio, video, navigace, telefony a ostatní komunikace“