podařilo se mi sehnat všechny 4 tlumiče od Öhlinsu. Mám z nich moc velkou radost. Chtěl bych je trošku (víc) zrepasovat a narvat do auta. A protože tomu fakt nerozumim a informací o Öhlinsech je všude poskrovnu, tak se na pár věcí zeptám i tady...
Přední jsou celkem dobrý:

how to screenshot on windows 7

photo hosting
zadní jsou celkem dobitý, jeden má řachlý oko a ten druhej je zaseklej nebo co, neměl jsem to rozhozený, tak ještě nevim:

screen capture tool

upload pic
Co jsem se tak poptával daliho tak jsem zjistil:
-pružiny si tam můžeš dát jaký chceš
-mcpherson je jen futrál a tlumič v něm sedí pístnící dolu....futrál můžeš pískovat brousit, nevím co ještě
-servis öhlinsu rádi zrepasujou, daj novej olej, plyn, těsnění, případně ventilky
-oka na ty zadní tlumiče leda z nivomatů ty maj taky pístnici dolu, nebo nechat někde udělat
Taak a otázka je, co teda s tim všechno udělat a neudělat, podle toho co psal dali jsem pochopil, že dýlka pružiny je stejná jako origo pružina, ví to někdo ?
S tim futrálem tlumiče bych právě rád něco udělal, mám si to spleskat doma, nebo byste třeba doporučili nechat někde opískovat a stříknout pořádnym lakem, abych se komplet zbavil rzi ?
Servis Öhlinsu bude asi drahej, přiznám se, že jsem ho ještě nezkoušel ale zní to celkem logicky, ještě mě napadá, že by to mohli umět někde, kde repasujou motocyklový tlumiče, dokonce jsem to snad někde viděl, šli byste jen a pouze do oficiálního servisu ?
A posledně, nemáte prosím někdo nivomaty po smrti s dobrýma okama na prodej ? VRZČ ?
Díky všem za rady