od teraz uz ziadne dohady tu je to vsetko na rovinu potvrdene.
 od teraz uz ziadne dohady tu je to vsetko na rovinu potvrdene.snad potesi, soft tunerov...

peace
 peace 
  peace
 peace 

zvlášť pokud to uznají i na STK v ČR.
 zvlášť pokud to uznají i na STK v ČR.  
 Aspon u nas to plati len na konkretny VIN a dovozca to na konkretny VIN aj vystavuje. A stoji to 35Eur...1tom píše:Zajímavé a užitečné, nejen pro tuneryzvlášť pokud to uznají i na STK v ČR.
Bylo by možné mi na mail /tom.r8@seznam.cz/ poslat kompletní scan dopisu s hlavičkou i razítkem?
Bere se automaticky, že rozměr "mezi" uvedenými je taky OK? Myslím např. 205/60 R15.
Já ho v TP vypsán mám.

Zasa zdrazeli..., ale zapis do TP stoji akolo 6E, nie ? Alebo uz aj to zdrazeli ? Som zabudol ze mame luxusne kary...Fritzko píše:Rozmery co vidite su presne urcene podla mojho VIN-ka.. Cize preto tam asi chybaju rozmery ktore spomina vyssie pekelnik...
2Sergej: 37€ + este zapis do TP tak cele no cini nieco do 50€!

No jj cvakal som 37€ a moze byt ze fo TP je 6€. No jj MY MÁME LUXUSNÉ KÁRY!!!Sergej píše:Zasa zdrazeli..., ale zapis do TP stoji akolo 6E, nie ? Alebo uz aj to zdrazeli ? Som zabudol ze mame luxusne kary...Fritzko píše:Rozmery co vidite su presne urcene podla mojho VIN-ka.. Cize preto tam asi chybaju rozmery ktore spomina vyssie pekelnik...
2Sergej: 37€ + este zapis do TP tak cele no cini nieco do 50€!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé