Už jak jsi psal o tom POWER UNIT, tak mi bylo jasné, že je to elektrika a určitě altík

Jinak s češtinou je to v klidu, já jsem zase před 14ti dny získal za manželku slovenku z Prešova (Ľubotic), tak se mi občas přimotá nějak slovenčina

Stribrnou bych si nedal, pac to ma spousta "koncernaku". Sak vis jak to mam ja ne? Mam normalni cernou striklou autosprejem + bezbarvym lakem. Sehnal jsem si podobnou barvu jak ma auto a je toPavluna píše:btw-kdyby nekoho napadlo dat si na auto podlozku pod SPZ (stribrnou) jako mam ja nedelejte topo par tejdech i pouze pri rucnim myti se zacne loupat
.Dnes menim a davam standardni cernou
Kušuj! šak už jsem řešil výměnu čidla na vačce a opravu olejové vany. nic víc fakt nechciPavluna píše:to flaksy: tebe to teprve ceka![]()
to Lumpy:ty mas nejaky protekcni stani,bo co?hpridal píše:lumpy: To máš z toho že stojíš na takových VIP místech kdesi za Grandem a ne na místech pro obyčejné smrtelníky, to se trestá!
to Lumpy:jj ten andilek se zobrazuje pri cvaknuti na prvni ksicht a z usmivajciho se ksichtu se razem stane andilekLumpy píše:edit: taky dáte nějaký smajl a ve finále je tam úplně jiný? už mě systém fungování tohoto fora přestává bavit... prostě na konci měl být smajl a ne nějaký andílek...![]()