Včera cestou na trénink se mi zničehonic rozsvítil na palubovce červený trojúhelník, symbol brzdy (tuším (o) ) a na displeji NEDOSTATEK BRZD. KAP., BEZPEČNĚ ZASTAVTE

Červený trojúhelník jsem viděl podruhé v životě, poprvé, když jsem asi v 80 km/h otevřel své dveře abych vyhnal otravnou muchu

a pak teď. Naštěstí se to vyřešilo dolitím brzdovky, která se asi někde "odlila" a čidlo to nahlásilo jako chybu.
Takže vyřešeno. V50 překvapuje každý den, tohle se mi moc líbí, když mě to takto upozorní, seveřani si na tom fakt dali záležet.
Jinak v úterý jsem objednaný ve Volvu v Brně na výměnu čelního skla, řeším to jako pojistnou událost z připojištění, ve středu by mělo být auto k vyzvednutí. Tak potom podám info. Rozhodl jsem se pro Volvo z toho důvodu, že pevně věřím v použití originálních úchytek a přípravků, neříkám, že ve specializovaných servisech to odrbávají, ale když to nejde z mé kapsy, tak proč to řešit někde nějakýma náhradama... Jen pro info dodám, že ve Vyškově mi řekli za výměnu 14 000 a ve Volvu 20 000 (což je do výše mého plnění, takže jsem v klidu). Jen ať si ČP platí, za to co mi provedli s havarijní pojistkou je to pořád málo
PÁNOVÉ, CO TAKTO NĚJAKÝ SRÁZEK? Vím, že je tento víkend velký Volvo sraz, na ten se nedostanu, ale zopakoval bych si takový ten náš menší, který byl naprosto super...