VOLVO V50
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: S40 II 1.8 B4184S 92KW 05´
Re: VOLVO V50
pic, nevěděl by někdo kde se dá koupit servisní manuál na volvo s40 05´?
nebo pokud by jste mi někdo mohl dát návod na výměnu (kontrolu) motorku klapky vnitřní cirkulace vzduchu, jestli musim vykuchat půlku auta, nebo se k tomu dá dosta nějak rozumně
(lepší než poslední návod: sundáš dekl u spolujezdce a koukáš, šroubuješ....)
dik
nebo pokud by jste mi někdo mohl dát návod na výměnu (kontrolu) motorku klapky vnitřní cirkulace vzduchu, jestli musim vykuchat půlku auta, nebo se k tomu dá dosta nějak rozumně
(lepší než poslední návod: sundáš dekl u spolujezdce a koukáš, šroubuješ....)
dik
-
- Vůz: xc90 2008 3.2
Prosim ktery je sroub, co drzi operadlo, a jake podlozky jsi daval?huntsmann píše:.Nicméně tím jak jsem ho měl venku se mi podařilo lokalizovat jaký šroub to dělá. Byl to ten co v podstatě drží opěradlo. I když byl hodně dotažený a velký nezbylo mi nic jiného než pod něj dát ještě větší podložku a je klid
Celkově mi to trvalo cca 4h s tím, že jsme to dělali ve dvou.
Ja uz mel sedacku venku 2x, promazani pomuze, ale za par dnu to zase praska...Tak to jdu rozebrat - mimochode bavime se o tech TORX sroubech? Nevis jaky torx potrebuju? Odkaduju tak 45?
Diky
-
- Vůz: xc90 2008 3.2
Nevite nekdo, ktery sroub "drzi" operadlo?
-
- Vůz: V50 T5 AWD
Zahýbej si s opěradlem a uvidíš kde se to otáčí. Ale může to být v podstatě jakýkoliv...
Matně si vzpomínám že ty šrouby byly dost velké, ale jestli to byl torx to už chceš po mě moc...
Podložky normální ocelové, co největší se tam vešly...
Matně si vzpomínám že ty šrouby byly dost velké, ale jestli to byl torx to už chceš po mě moc...

Podložky normální ocelové, co největší se tam vešly...
Nyní: Volvo V50 T5 AWD
Bylo: Nebylo :-)
Členům VolvoKlubu nabízím provedení diagnostiky přes VIDA-DICE.
-
- Vůz: V50 1.6 D 2006
Ahoj
Doporučuju tankovat kvalitní naftu.Nejlépe u Benziny.
Mám vlastní zkušenost z 1.6D několik let.Užil jsem si spoustu problému s autem, než jsem na to přišel.Ani v autorizovaném servisu to nezjistili.
Doporučuju tankovat kvalitní naftu.Nejlépe u Benziny.
Mám vlastní zkušenost z 1.6D několik let.Užil jsem si spoustu problému s autem, než jsem na to přišel.Ani v autorizovaném servisu to nezjistili.
-
- Vůz: Volvo V50 1.6D 80kw
Již nějakou dobu jsem majitelem V50 1.6D 80kw...
Rád bych se zeptal... Dojezdy oken fungují na do při držení tlačítka odemknout /zamknout. A Kdy jsem zkoušel zrcátka, zda by se sklopila, tak nikoli... Lze tuto funkci aktivovat přes diag?
A druhá otázka... Lze na středové konzoli nastavit český jazyk? V palubním pc jej mám... Ale na středové konzoli, čili Kdy stisknu tlačítko menu u rádia, tak nikoli... Lze s tím něco provést?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Vůz: Karkulka
Český jazyk řeší T5D5.cz či její dealeři.pethrd2312 píše:Čau Ahoj klucí a holky
Rád bych se zeptal... Dojezdy oken fungují na do při držení tlačítka odemknout /zamknout. A Kdy jsem zkoušel zrcátka, zda by se sklopila, tak nikoli... Lze tuto funkci aktivovat přes diag?
A druhá otázka... Lze na středové konzoli nastavit český jazyk? V palubním pc jej mám... Ale na středové konzoli, čili Kdy stisknu tlačítko menu u rádia, tak nikoli... Lze s tím něco provést?
Sklápění zrcátek, podrž obě tlačítka na nastavování zrcátek. Když se zrcátka sklopí, půjde to nastavit snad i v menu.
Již jsem se rozloučil s V40 2.0T E85, Padík - V50 T5 AWD + BSR + IPD HD TCV
-
ttoommaasseekk píše:Český jazyk řeší T5D5.cz či její dealeři.pethrd2312 píše:Čau Ahoj klucí a holky
Sklápění zrcátek, podrž obě tlačítka na nastavování zrcátek. Když se zrcátka sklopí, půjde to nastavit snad i v menu.
Díky,
Mrknu na to.
Lukyn1983 píše:Ahojte, koupil jsem si V50 D3 polar a moc rád bych dostal nějaké rady co a jak správně dělám.
Sháním na tu mršku nějaký větší kola asi 17" možná 18",nejlépe origo ,kdyby někdo o nějakých věděl budu rád za info.
díky Lukyn
Kola bych dyztak měl r18
viewtopic.php?f=41&t=71594&p=859359#p859359