Jen se omlouvám, že se nepřipojím do vláčku, jsme v Prahe

To je jasné, musim se podívat jak ti to bude slušet v fk3m3 píše:Ale dojdes na krabici z Prahe ne?
To mě hodně mrzí.Jiri.T píše:Tak bohužel v sobotu to nedám, musím do práce
Dneska jsem makal, tak to možná dámneuman zdenek píše:To mě hodně mrzí.Jiri.T píše:Tak bohužel v sobotu to nedám, musím do práce
Na východočeský taky hlásili ošklivo a jaký pak bylo azůroKr.P píše:Má bejt 9 stupňů a pršet, já bych to s tim leštěnim moc nepřeháněl
Zejtra to dopadne podobně, má chcát, ale bude sněžit...Deshi píše:Na východočeský taky hlásili ošklivo a jaký pak bylo azůroKr.P píše:Má bejt 9 stupňů a pršet, já bych to s tim leštěnim moc nepřeháněl
V koutě budu stát já, takže si pořádně rozmysli, jestli by fakt nebyl lepší ten autobusKuko28 píše:...mám pak už jen Saaba - je možné ho schovat někam do kouta parkoviště, nebo ho musím nechat na P+R a dopravit se autobusem?
To se mi jednou stalo taky, jel jsem v kroupách, když jsem slyšel ty rány, tak mi šly do očí slzy a nakonec nicKr.P píše:No lidi, dneska mě to pořádně vypláchlo - déšť jako prase, vichr, na silnici souvislá vrstva krup, kola klouzaly, auta odstavený na silnici s varovnejma (v lese - sebevrazi) pežůtek to dal, dokonce na něm nezůstaly ani díry po kroupách, takže dobrý. Jen doufám, že už jsem to vybral za nás všechny na zítra a bude pořádnej sluníčkovej den.
Mimochodem nechal jsem se ukecat a poprvé v životě jsem koupil leštěnku na auto. Už to nikdy dělat nebudu !Ještě že se Cčko tomuhle nečasu vyhlo pěkně v suchu garáže
U mne jsi vítán3m3 píše:Tezko,leda jeho majitel.
Ja budu zitra pouze ridic,zaparkuju apak se pujdu schovat do krovi k jedny C70ce.
jdu to umejt ale leštěnkou to fakt časově nezvládnu....3m3 píše:Tezko,leda jeho majitel.
Ja budu zitra pouze ridic,zaparkuju apak se pujdu schovat do krovi k jedny C70ce.
asi se stanu pankáč jako ty necham krabice doma a dovalim SaabemKuko28 píše:
ještě mám zákeřný dotaz - u Volva mi nějak blbne chladící kapalina, tak jestl by se to dneska neumodřilo, musel bych ho nechat doma a mám pak už jen Saaba - je možné ho schovat někam do kouta parkoviště, nebo ho musím nechat na P+R a dopravit se autobusem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé