zasekavajici se zadní sedák V70

Kulaté velké předokolky/AWD
  • Autor
  • Zpráva
Offline
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 117
Registrován: 1 rok 1 měsíc
Bydliště: Zlín
Vůz: Volvo V70 P2 II facelift D5

#1 zasekavajici se zadní sedák V70

Příspěvek od kubajz896 »

Zdravím,
bojoval jsem s tím asi 2h, ale nakonec se povedlo. Říkal jsem si že se tedy podělím. Kdyby to byla blbost, tak to klidně smažu, ale..
Zadní pravý sedák se mi zasekl už vícekrát, většinou se s tím ale nějak dalo polomcovat a dostal rozum. Teď zůstal ale někde na půl cesty, zaseklý o ten první ze dvou západek, prostě byl víc směrem dopředu než druhý sedák a nedalo se ani tam ani zpět. Na základě rad tady jsem si odehnul čalounění a zkoušel to všemožně odblkovat tím mechanismem. Když jsem si skoro zku.... při zkoumání jak to chodí ten druhý funkční, zkusil jsem zajet tenkým šroubovákem přímo pod to tlačítko a na celý mechanismus se vykašlal. A hle, povedlo se. Tentokrat jsem to ale bezhlavě nehodil jen zpátky a nenechal problém na budoucího kubajze, ale zkusil si to na nečisto zavřít znova a zaseklo se to zas. Na několikrát vždy ten samý výsledek. Po chvilce tam ale vyskočilo nějaké pérko nebo něco (pod ten plast jsem fakt jen naslepo hledal místo, které to prvně otevřelo) a já si pomyslel, že jsem to dojeb... úplně.
Přestalo chodit to červené tlačítko upozornění že není zapadnuto, zůstává už jen dole, vše chodí jak má a tlaítko až na tuhle drobnost už funguje krásně.
U mě bylo tedy příčinou to vyskakovací upozorňovací tlačítko, přestalo fungovat a konečně to funguje jak má a nezasekává se.
Přílohy
Nepojmenované.jpg
Nepojmenované.jpg
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „S60, V / XC70 II (-07), S80 (-06), XC90“