L4W píše:
Zbytečné sem psát odkazy na paragrafy. Copak nevidíš, že tady se nevede spor o tom, zda zaparkoval dle předpisů, ale o tom, zda parkovat jak tupá ovce nebo jako pokrokový volnomyšlenkář.
Zvláštní interpretace, ale úplně mimo mísu. Celou dobu jde o něco úplně jiného:
- pokud můžu zaparkovat normálně, je to fajn a nic nebrání tomu to udělat. Tečka. Někdy nemůžu a zaparkuju na chvíli jinak, stane se (ale nikomu ze zdejších parkovacích jezuitů se to samozřejmě ještě nikdy nestalo, že potřeboval urgentně někde na chvíli zastavit - jinde se nedalo - něco bleskově vyložit, naložit, zaběhnout, vysadit nebo naložit dítě , nebo se prostě běžet vychcat apod

Někdo prostě žije ideálním, spořádaným životem ...
- pokud vidím někoho kdo stojí někde trošku nakřivo atd a mám neodkladné puzení se tím ihned vzrušovat bez toho abych znal souvislosti a důvody (kterých může být nespočet) a začnu na něj ukazovat prstem a házet veřejně kameny, tak jsem čistokrevný kokot ...
- pokud se nacházím na liduprázdné ploše v dobu , která je navíc mimo provoz a mám potřebu se přesto pečlivě zařadit přesně mezi dvě čáry, je to v pohodě a nic mi v tom nebrání, i když bych se měl jít možná nechat lehce proklepnout na skryté autistické tendence (nikoliv od slova auto
- pokud vidím někoho kdo za stejných okolností se v hluboké noci nepostaví mezi dvě čáry v rámci několika tisíc jiných prázdných čar, mám pocit že se jedná o vážný prohřešek a začnu ho sledovat, fotit, veřejně bonzovat a pranýřovat, tak jsem kokot se závažnou autistickou úchylkou a na mém modlitebním stolku je podobizna Bureše nebo Kim Čonga ... A pokud to dělám pravidelně, spletl jsem si dobu, nebo mé trvalé bydliště by mělo být Praha 8 Bohnice ...