Ahoj všem ...
a požádám opět bližního svého o radu, jak nejlépe vyřešit doma /chajda/ přehrávání hudby z USB, mimo PC.
Mám aktivní repraky, kam si mohu "zasunou" ... usb, kartu, aux a 3.5 jack, nastavit basy, hlasitost atd.
Ale začíná mi nějak vadit, že nemohu listovat v adresáři, posunout vpřed-vzad, atd. Prostě to jen tupě přehraje za sebou naskládané jdoucí písně, bez možnosti třeba jen posunutí ... a stále mít zapojené do notebooku také nejde. Hledám proto optimální ne drahé řešení, jak moci usb přehrávat, listovat a posunovat a celé zařízení přenášet ven ...
Původně mne napadlo koupit nějakou levnější mini, micro věžičku s usb vstupem, ale když jsem je v v cenové hladině cca 3.000kč viděl a slyšel,tak jsm od tohoto upustil.
Mám doma několik funkčních klasických zesilovačů 2.1, je nějaká přehrávací krabička, zapojitelná do zesilovače s displejem k vyhledávání a posunu, případně samostatně ???
/ třeba něco podobného /máte zkušenost/-
https://www.electronic-star.cz/Hi-fi-stereo-zesilovac-Skytronic-AV-360-USB-SD-MP3-AUX-_i54863.htm?gclid=Cj0KCQiAkNfSBRCSARIsAL-u3X94IvD4t2ywtvVcXXGJExMz0ugl2boEsz0O8eBi71VKrLeC0Vt8zHUaApFzEALw_wcBNapadlo mne koupit autorádio bez mechaniky s usb vstupem, měl jsem na lodi Pioneera a hrál výborně, vyrobit krabičku a přehrávat takto...
Ještě mám doma vymontované Volvo rádio HU 603 s výstupem na CD měnič, lze nějak případně předělat a použít jako aux vstup k zapojení ???
Poprosím o názor, jak toto optimálně zamíchat

, abych si mohl i na verandě poslouchat co chci a ne co zrovna je na seznamu a nemusel stále tahat noťas ....
Děkuji
.... a v roce tomto přeji, mnoho pohodových s úsměvem dnů
Allbertus