Právě je 03 zář 2010 16:10

Alternativní obsah, třeba obrázek.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: www.autopartner.cz
PříspěvekNapsal: 17 led 2009 00:54 

Dal THX: 0 krát
Dostal THX: 0 krát
Věk: 27
Znáte někdo tento bazar? Je to v liberci. Vlastně se ptám už pozdě když je auto zaplacený :-). Ale máme od nich VOLVO S80 Kinetic D5 Geartronic 2007 s 30 tkm. Zítra pro něj jedem. Ještě je na něj do konce dubna záruka. Podle všeho to tahaj ze švédska z operativních leasingů. Jednání příjemné a ochotni jsou více než hodně.

Profil Poslat e-mail  

Předmět příspěvku: Re: www.autopartner.cz
PříspěvekNapsal: 02 úno 2009 22:56 

jo, znám, ale úplně stejným způsobem :) Příjemné profesionální vystupování, pěkně vypadající káry s důvěryhodnou minulostí... Koupil jsem tam jednu mrchu a teď čekám, jestli nebude zlobit a (pozdě bycha honit) hledám nějaké zprávy o tom, jak moc jsou chlapci důvěryhodní. Jeiné, co jsem si všiml, že se pan Havelka zřejmě ve zlém před cca 5 lety rozešel s bývalým společníkem a teď se mu docela dobře daří. Tak to asi nebude úplný průsr.

Po převzetí vozu musím konstatovat že byli fakt velmi vstřícní a ochotně vyřídili ve vlastní režii všechny papíry včetně evidenční kontroly, na které bych jinak zbytečně utratil fůry času. Drobnou opravu, kterou jsem požadoval, zvládli podle dohody. Jediný problém - přestože slibovali auto vycídit, nechali ho surově ve stejném stavu, v jakém přijuchalo ze Švédska. Nebyla to žádná hrůza, ale čisté auto prostě vypadá jinak. Na druhou stranu za ty prachy...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 17 bře 2009 14:31 

Věk: 34
Presne jak rika Rob, shanel jsem V50 a jel ze strednich cech az do Znojma, kde bylo zaruce nebourane auto v top stavu, realita byla uplne jina .... potom nasteva nejakych prazskych bazaru a nakonec kolega rikal at se podivam na autopartner, ze tam kupoval loni auto a byl s nima nadmiru spokojen. Tak jsem se podival na web a pak se rozjel do Liberce, pristup opravdu skvelej, nemazou med kolem ust a na cem jsme se domluvili to klaplo na jednicku. Zatim nejpohodovejsi bazar co jsem zazil :)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 30 črc 2009 22:12 

Připadají mi výše uvedené příspěvky jako reklama prodejce....

Když jsem začal s touto firmou komunikovat, tak se mě snažili opít rohlíkem a na poptávaný vůz mi nabízeli "slevu na leasing", což je samozřejmě lež jako věž. Tu nabízenou "jakoslevu" vám opravdu jako dají na faktuře, ale pak vám ji na druhé straně přirazí leasingovka, která vám o tu "slevu" zvedne leasingové splátky, se kterou jsou na tom domluveni. Je to oblíbený trik prodejců autobazarů a nejen jich, jak oblafnout zákazníka podle hesla vlk se nažral (rozuměj zákazník dostal slevu), ale koza zůstala celá (slevu dostanem nazpět od leasingovky a ta ji zákazníkovi zase přirazí ve splátkách). Již na začátku ve mě tito "bratři v triku" nebudili důvěru. Sehnal jsem si svůj leasing u stejné leasingovky u jaké mi nabízeli tu jakoslevu, a dostal jsem se v konečném součtu splátek levněji, i bez jejich "slevy".

Auto jsem nakonec koupil. Přestože jsem deklaroval, že ho chci s povinnou výbavou, tak hever tam nebyl a naháněl jsem ho od nich pěkně dlouho. V momentě, kdy vám dají klíček, už od nich nic víc nečekejte. Sotva jsem ujel pár km, tak auto hlásilo poruchu turba a pak bohužel i vodu v palivu, což nešlo bohužel ani po několika servisních prohlídkách opravit...
Další závady:
- utržený jeden úchyt krytu motoru ze spodní strany
- nebylo provedeno přeprogramování řídící jednotky, ačkoliv se jedná o garanční záruku výrobce. V servisu se divili, jaktože to nikdo neudělal již v Itálii? Proč asi ? Asi protože se tam se servisem nikdo nepáral...
- v klimatizaci nebyla žádná náplň, ačkoliv se má doplnit po každých 2 letech...
- nefungovaly na centrální zamykání pravé přední dveře
- chyběla sada žárovek do povinné výbavy.
- byla špatná geometrie kol
- zoxidované a neopravené kontakty vnitřního osvětlení způsobující stálé svícení žárovičky.
- dále špatná baterie a prosakuje manžeta a gufero u pravé přední nápravy....
- nutnost opatřit si koberečky, lékárničku a sadu žárovek do povinné výbavy...(auto bylo skoro jak vykradené).

Nakonec jsem auto velmi rychle prodal do AAA, a mám klid. Tudíž výstraha pro všechny, není všechno zlato co se třpytí, dejte si na ně při koupi velký pozor a požadujte povinnou 0,5 roku záruku, je-li auto po záruce výrobce. Oni se jí totiž snaží zbavit podstrčeným papírem při přebírání vozu (až již máte vyřízen leasing a auto fyzicky přebíráte, to je celkem chytré, protože málokdo to odmítne...) . Neznamená to, že nemusí mít dobré auta, ale raději si dejte velký pozor. Výbava či stav napsaná na internetu také mnohdy neodpovídá skutečnosti. Na netu udávali, že má vůz po serv. prohlídce, nicméně na místě jsme zjistili, že ji nejenom nemá, ale dokonce již cca 9 tis. km přesahuje....

Co dodat ?

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 01 srp 2009 11:22 

A konfrontoval si je s tim co je na autě za závady? Jaká byla jejich reakce?

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 01 srp 2009 15:17 

Bighead píše:
A konfrontoval si je s tim co je na autě za závady? Jaká byla jejich reakce?

Reakce?
Napsali mi: "Vůz zakoupený na naší liberecké pobočce, prošel technickou kontrolou bez závad a opravdu je průběžně servisovaný,což znamená pravidelné výměny oleje, destiček atd." Přitom mi sami dali na papíře výpisy ze servisu, z kterých bylo očividně jasné, že poslední servis nejenže udělán nebyl, ale přesahoval 9 tis. km....!!!

Ke stavu vozu dále napsali: "Musím zdůraznit, že jste si zakoupil vůz ojetý a s nějakým průběhem kilometrů. U koupení ojetého vozu, by mělo být samozřejmostí, ře si uděláte výměnu oleje,především pro svůj dobrý pocit a jistotu"

K námitkám na chybějící povinnou výbavu napsali: "Povinná výbava je především povinnost řidiče nebo majitele vozu,náš autobazar vozy prodává,nepoužívá je na jízdy."
Jinými slovy, koupil jste si auto a my se s nějakou povinnou výbavou zabývat přece nebudeme...., proč bychom to dělali ? Zaplaťte si to sám, my už jsme na vás vydělali a proč bychom si ten výdělek měli snižovat? Jo, že jste náš zákazník? A co jako? My přece prodáváme auta, ale nejezdíme s nimi.....

Je to vše o tom, že když u nich kupujete, tak vám mažou med kolem huby, dělají ze sebe ten nejlepší autobazar v republice, ale v momentě kdy jim to zaplatíte, tak se úplně otočí a nezajímate je. Bohužel mám s nimi (s pobočkou vedenou panem Kynclem) špatnou zkušenost.... snad má někdo lepší.

Na ten hever jsem od nich čekal přes 2 týdny...., ono odeslání jednoho balíku je přece časově velmi náročné, že? Přitom jsem je písemně upozorňoval ještě před převzetím vozu, aby na ten hever nezapoměli...!

Když jsem po nich následně několikrát požadoval cenovou kompenzaci na servis v celkem směšné výši cca 2.500,- Kč tak mi pan Kyncl napsal: "... Považuji tudíž, vaše neustálé se dožadování peněz za nedůstojné a z mého pohledu stryktně neakceptovatelné. V tento moment považuji celou záležitost za vyřízenou." Co k tomu dodat ? Jednejte pak s takovým autobazarem...., zvláště když bydlíte 300 km daleko...!

Jinak, psali na netu, že vůz má servisní knížku. Ano, měl, ale úplně prázdnou !!!!

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 01 srp 2009 17:39 

Hmm tak s panem Kynclem jsem do kontaktu neprisel. S nami jednal pan Havelka. Otazka je jak to je s tou firmou. Pan kyncl je napsanej u druhy pobocky a kdyz jsem se ptal pana Havelky ze maji na strankach napsany i druhou pobocku tak rikal ze to uz neni jejich ale ze to je jeho byvaly spolecnik a ma u nich jeste nejaky auta. Tak nevim. Nemame s autem zatim zadny problemy a to co bylo dohodnuto to probehlo. Ale tvoji zkusenost ti nezavidim.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 02 srp 2009 18:34 

Dostal THX: 1 krát
Věk: 31
Nemám zkušenost s touto firmou ohledně koupě, ale když tchyně sháněla V50, tak tam měli jednu přesně dle jejich představ. Na netu na ni naráželi dost dlouho (na tipcaru) Po zavolání měli velký problém s rezervací na 48 hodin (fakt se tam hned nedostane) Když jsem tam volal pro změnu já, tak mi bylo řečeno, že na ní dal člověk zálohu a že je jako prodaná. A poté tam byla cca 4 týdny se statusem rezervace (na tipcar stále v nabídce) Tak jsem tam volal znova abych se ho zeptal na podobnou a jelikož jí neměli, tak jsme nakonec uspěli jinde. Nicméně pokud někdo má na auto zálohu, nevím proč ho stále nabízí. Z telefonátu jsem moc nadšený nebyl. Takže první dojem je negativní... Ale třeba se pán jen špatně vyspal...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 08:31 

Milí uživatelé VOLVOfóra,

poprvé považuji za nutné reagovat na příspěvky na VOLVOfóru a dokonce jakémkoli fóru obecně, konkrétně na příspěvky uživatelů Andy2 a EarlSin.

Andy2 zjevně kupoval vůz od pana Michala Kyncla, podnikajícího jako fyzická osoba a jako firma AUTOEASY s. r. o. na ulici Dr. Milady Horákové v Liberci. Pan Kyncl s firmou AutoPartner PLUS s. r. o. (mající svou prezentaci pod doménou www.autopartner.cz) již několik měsíců nespolupracuje a popsané aktivity jsou tedy jeho aktivitami zcela nezávislými na přístupech k prodeji a názorech zastávaných firmou AutoPartner PLUS s. r. o. Nemáme tedy žádnou možnost ovlivnit jednání pana Kyncla a jeho firem a od jakéhokoli spojování našich aktivit s aktivitami jeho firem se distancujeme.

Firma AutoPartner PLUS s. r. o. neposkytuje žádnou pseudoslevu související s úvěrem nebo leasingem, nepředává k podpisu žádný dokument zbavující ji poskytování zákonem stanoveného (a navíc dobrovolně rozšířeného) rozsahu garancí ani se nedopouští žádné z jiných závadových aktivit popsaných uživatelem Andy2.

Dále prosím uživatele Andy2, aby si příště lépe ověřoval, od koho vozidlo koupil, a to alespoň podle faktury nebo kupní smlouvy. Nevznikla by pak jeho reakce v sekci fóra nazvané "www.autopartner.cz".

K příspěvku uživatele EarlSin mohu poznamenat asi tolik, že firma AutoPartner PLUS s. r. o. v případě složení zálohy na vůz konkrétním zákazníkem mění statut vozu na svém webu na "rezervace" a vozidlo skutečně za rezervované až do dohodnutého termínu převzetí zákazníkem považuje, tj. není ochotná jej prodat jinému, ač možná rychleji jednajícímu zákazníkovi. Rychlost od zákazníků po letitých zkušenostech naopak požadujeme v případě telefonické rezervace před prohlídkou, vozidlo skutečně rezervujeme pouze na 24 hodin. Na tomto přístupu nehodláme nic měnit, obecně našim zákazníkům vyhovuje.

V případě potřeby prosím uživatele VOLVOfóra, aby mě kontaktovali prostřednictvím jakéhokoli spojení uvedeného na webu www.autopartner.cz.

S díky za přečtení a pozdravem

Daniel Havelka
majitel společnosti AutoPartner PLUS s. r. o.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 10:19 

Dal THX: 11 krát
Dostal THX: 12 krát
Věk: 37
Tak nevím,nesledoval jsem ten inzerát o kterém se Ear.... zmiňuje ale ta rezervace tam byla asi déle než oněch zmiňovaných hodin.Nevím kde je chyba ale jelikož se Volvem zaobíráte,bylo by dobré vysvětlit tuto skutečnost už i s ohledem na to,že se zde vyskutuje poměrně dost potencionálních kupců Volv.Není to myšleno nikterak špatně vůči zainteresovaným v této rozepři.
autopartnercz píše:
vozidlo skutečně rezervujeme pouze na 24 hodin.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 11:14 

Prosím uživatele martines, aby si před napsáním svého příspěvku příště pořádně přečetl příspěvek, na který reaguje.

Je tam uvedeno následujícící: "v případě složení zálohy na vůz konkrétním zákazníkem měníme statut vozu na svém webu na rezervace a vozidlo skutečně za rezervované až do dohodnutého termínu převzetí zákazníkem považujeme", "v případě telefonické rezervace před prohlídkou vozidlo skutečně rezervujeme pouze na 24 hodin".

Vozidlo tedy mohlo být skutečně rezervované téměř měsíc, je to naše snaha vyhovět konkrétnímu zájemci o vůz zejména v zařízení vlastního financování vozu (termínované účty apod.). Po složení zálohy jsme vůz ochotni opravdu tak dlouho rezervovat...

Daniel Havelka, AutoPartner PLUS s. r. o.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 12:38 

Věk: 31
autopartnercz píše:
Vozidlo tedy mohlo být skutečně rezervované téměř měsíc, je to naše snaha vyhovět konkrétnímu zájemci o vůz zejména v zařízení vlastního financování vozu (termínované účty apod.). Po složení zálohy jsme vůz ochotni opravdu tak dlouho rezervovat...

Mě spíše šlo o to, že auto, které má na Vašem webu status rezervace, je stále nabízeno na prodejním webu tipcars.cz. Když totiž člověk hledá auto a měsíc naráží na inzerát, který se mu líbí a po prokliku na web prodejce zjistí že je pořád rezervované (na tipcars není info, že je rezervované, takže nemohu vědět, jestli se status nezměnil), tak je to pro mě docela k naštvání. Je fakt, že slovo rezervováno by na tipcaru neškodilo. Vím že toto je další způsob, jak přilákat lidi na Váš web, ale aktuální nabídka vozidel je lepší, než nabízet vozidla, která už jsou prodaná.

Nechtěl jsem hanit Vaši firmu, nicméně jsou věci, které mi vadily a tak jsem se zmínil.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 12:45 

Dal THX: 22 krát
Dostal THX: 16 krát
Andy2: Možná by stálo za to tedy zjistit od koho si auto opravdu koupil...

Jestliže, je to tak jak píše pan Havelka opravdu tu děláme negativní reklamu někomu kdo si to nezaslouží...

A mě osobně by zajímalo jak to je, dovozců ukončených operáiků je více a po velmi špatné zkušensoti s firmou Autoplace bych rád našel nějakou náhradu....

Profil Poslat e-mail Zobrazit autorovy stránky 

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 19:39 

Dostal THX: 12 krát
To co je ve vaší odpovědi je právě to co Vám pomohlo zcela jasně vyvrátit domněnky jiných uživatelů tohoto fóra.Děkuji za zcela jasné vysvětlení.Jak jsem se zmiňoval,nechtěl jsem se navážet do nikoho z vás,pouze jsem chtěl aby se důvod uvedl na pravou míru.Toť vše.Hau,domluvil jsem.Lidi jsou v poslední době strašně stahovační (i já)
autopartnercz píše:

Naposledy upravil martines dne 19 srp 2009 20:49, celkově upraveno 1

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 20:45 
Moderátor

Dal THX: 28 krát
Dostal THX: 22 krát
Věk: 40
Jak je vidět, tak naše debaty nesledují pouze majitelé volvíček (koneckonců proč ne :wink: )

Jsem rád, že zde p. Havelka (autopartnercz) podal toto vysvětlení. Já osobně jej považuji za zcela korektní a akceptovatelné 8)

L.

PříspěvekNapsal: 19 srp 2009 21:38 

EarlSin: Děkuji za námět, budeme poznámku o případné rezervaci uvádět nejen na www.autopartner.cz, ale i na veřejných serverech (TipCars apod.). Snad to přispěje k větší přehlednosti naší nabídky.

D. Havelka, AP+

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 29 srp 2009 11:03 

autopartnercz píše:
Milí uživatelé VOLVOfóra,

poprvé považuji za nutné reagovat na příspěvky na VOLVOfóru a dokonce jakémkoli fóru obecně, konkrétně na příspěvky uživatelů Andy2 a EarlSin.

Andy2 zjevně kupoval vůz od pana Michala Kyncla, podnikajícího jako fyzická osoba a jako firma AUTOEASY s. r. o. na ulici Dr. Milady Horákové v Liberci. Pan Kyncl s firmou AutoPartner PLUS s. r. o. (mající svou prezentaci pod doménou http://www.autopartner.cz) již několik měsíců nespolupracuje a popsané aktivity jsou tedy jeho aktivitami zcela nezávislými na přístupech k prodeji a názorech zastávaných firmou AutoPartner PLUS s. r. o. Nemáme tedy žádnou možnost ovlivnit jednání pana Kyncla a jeho firem a od jakéhokoli spojování našich aktivit s aktivitami jeho firem se distancujeme.

Firma AutoPartner PLUS s. r. o. neposkytuje žádnou pseudoslevu související s úvěrem nebo leasingem, nepředává k podpisu žádný dokument zbavující ji poskytování zákonem stanoveného (a navíc dobrovolně rozšířeného) rozsahu garancí ani se nedopouští žádné z jiných závadových aktivit popsaných uživatelem Andy2.

Dále prosím uživatele Andy2, aby si příště lépe ověřoval, od koho vozidlo koupil, a to alespoň podle faktury nebo kupní smlouvy. Nevznikla by pak jeho reakce v sekci fóra nazvané "www.autopartner.cz".

K příspěvku uživatele EarlSin mohu poznamenat asi tolik, že firma AutoPartner PLUS s. r. o. v případě složení zálohy na vůz konkrétním zákazníkem mění statut vozu na svém webu na "rezervace" a vozidlo skutečně za rezervované až do dohodnutého termínu převzetí zákazníkem považuje, tj. není ochotná jej prodat jinému, ač možná rychleji jednajícímu zákazníkovi. Rychlost od zákazníků po letitých zkušenostech naopak požadujeme v případě telefonické rezervace před prohlídkou, vozidlo skutečně rezervujeme pouze na 24 hodin. Na tomto přístupu nehodláme nic měnit, obecně našim zákazníkům vyhovuje.

V případě potřeby prosím uživatele VOLVOfóra, aby mě kontaktovali prostřednictvím jakéhokoli spojení uvedeného na webu http://www.autopartner.cz.

S díky za přečtení a pozdravem

Daniel Havelka
majitel společnosti AutoPartner PLUS s. r. o.

Dobrá den pane Havelka,
musím okomentovat váš příspěvek. Dotyčné auto jsem kupoval od pana Kyncla jako fyzické osoby, nicméně kromě toho, že to bylo napsáno na faktuře, tak vystupoval jako Autopartner a dotyčný vůz na těchto stránkách prezentoval. Spojitost je tudíž zcela prokázána.

To, že s ním několik měsíců nespolupracujete, neznamená, že jste z toho venku. Auto jsem kupoval na jaře r. 2008 a to jste byli podle všeho ještě dohromady - Autopartner. Navíc, nechápu že tvrdíte, že oná má doménu www.autopartner.cz a přitom na stejné doméně prezentujete své nabídky i vy, včetně nadpisu Autopartner PLUS s.r.o.? Tak jak je to ? Tvrdíte, že s ním nemáte nic společného a vzápětí si to zase popřete... Asi jste byly partnery a pak se rozešli. To si ale pak pánové musíte rozdělit i prezentace na internetu, protože když nabízíte na jedněch stránkách oba, pak si vás logicky dávají lidé dohromady.

Nepochybuji, že vy jako pan Havelka, budete mít přístup k zákazníkům podstatně lepší, respektive v to věřím. To, že jsem napsal negativní reakci na pan Kyncla, který byl v té době váš partner, je bohužel realita. Já neovlivním výběr vašich partnerů. Asi jste poznal, že není pan Kyncl ten správný pratner a rozešel se s ním, ale pak si máte udělat i jinou doménu či webovky jako takové. Přeji hodně štestí a podnikatelských úspěchů. Kdo ví, třeba se někdy potkáme, kdy budu u vás nějaký vůz kupovat.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 02 zář 2009 00:05 

Pripojim se tez k diskuzi, pac moje vozidlo je tez od Autopartner.. koupeno 03/2009
po zvazovani zda si pro auto dojet sam do Nemecka ci Svedska jsem narazil pri googleni na stranky autopartner, zrovna meli na strankach par vozu na ceste a vybava vcelku odpovidala moji predstave. Napsal jsem prvni muj mail, kdy asi pocitaji, ze dorazi a okamzita odpoved, ze v patek... nelenil jsem a po zkusenostech kdo driv prijde ten driv mele jsem v sobotu sednul do auta, abych omrknul sve vysnene Volvo. Po projduti prodejni plochy bylo hned rozhodnuto pro soucasne auto, ktere melo jedine barvu takovou jakou ma, ostatni stribrne a stribrnejch aut uz jsem mel mnoho, tedy vitana zmena. V ten den tam bylo mnoho zakazniku, kteri si prebirali sve nove vytouzene auta, tak jsem mel moznost si auto prohlednout, probehla zkusebni jizda auto mi sedlo, jako kdyz jsem se v nem narodil, tudiz jasne rozhodnuti beru jej. Po drivejsich zkusenostech jsem mel s sebou penize a zaplatil zalohu 10000,- po dohode, ze auto je cerstve dovezene a nema STK ani cistopis jsme se domluvili na telefonickem kontaktu jakmile bude vse pripravene pro auto si prijedu. Cca v utery telefonat, ze auto je po STK a muzu si pro nej prijet, na dotaz, zda je i cistopis domluveno, ze bude pristi tyden, pac nemam Liberec za rohem domluvili jsme se, ze si auto vyzvednu s komplet papiry, ktere budou cca za tyden vse klaplo a za tyden jsem si pro auto jel, na miste jsme zaridili pojisteni doplatil jsem hotove zbytek penez a jeste zajel do nedalekeho tusim Renaultu udelat vinfoto a odjel k domovu.
Co se tyka komunikace a dohody hodnotim na vybornou. Co se tyka auta pac znacka Volvo je moje prvni Volvo a palubni PC ve Svedstine a az pozdeji mi doslo, ze na mne pri nastartovani sviti navsteva servisu rv 2007 najeto okolo 40 tis. coz odpovidalo, mne osobne kdyz kupuji referencni vozidlo to trochu nastvalo, prvni vec co clovek musi udelat s referencnim autem navstivit servis a udelat prohlidku, jsem puntickar a radsi bych si i klidne priplatil, aby auto pri prevzeti slouzilo do dalsi predepsane prohlidky vyrobcem. Druha vec, ktere jsem si nevsimnul a vsimla si ji mne kontrolujici Policie - s upozornenim, ze mam jednu pneumatiku jinou 3x Pirelli a 1x Continental na zadku, bez diskuze jsem za tento prohresek zaplatil 1000 Kc. Nas zakon jednoznacne rika, ze na naprave musi byt vzdy stejne pneu. Rozhorcen jsem psal panu Havelkovi mail a odpoved vstricna, ze by mi pneu dokompletovali - teto moznosti jsem nevyuzil z duvodu delky cesty a casu ztraveneho na ceste a koupil si nakonec radsi vsechny 4 pneu uplne nove. Co se tyka sviticiho servisu odpoved pana Havelky mame nejlevnejsi Volva v CR a pokud by zakaznik priplatil 5000,- bylo by auto komplet po prohlidce, ja jen rikam skoda, ze jsem nebyl pri prvni navsteve upozornen vozidlo by melo jit na prohlidku, jestli chcete zaridime za poplatek 5000,- bez vahani pri mem puntickarstvi bych to bral. Nuze takova moje zkusenost, nicmene s Volvem jsem maximalne po doladeni techto prohresku spokojenej a je radost snim jezdit, co se tyka autopartneru sic par drobnosti se naslo nic mene ponauceni pro vsechny a kdyz si vzpomenu jak treba jednaj v aaa tak si autopartner zaslouzi i pochvalu. Na autopartner jsem nezanevrel dokonce jsem k nim poslal par pratel a i ja si treba uz pristi rok, ci dalsi koupim dalsi auto v autopartner..

Profil Zobrazit autorovy stránky 

PříspěvekNapsal: 11 zář 2009 23:47 

Andy2, po pozorném přečtení mého příspěvku byste musel vědět, že doménu a webové stránky autopartner.cz vlastní firma AutoPartner PLUS s. r. o. Veškerá nabídka na těchto stránkách je nabídkou této firmy a nikoho jiného. Čtěte prosím pozorně a pak teprve pište a raďte!

Daniel Havelka, AP+

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 24 zář 2009 12:39 

autopartnercz píše:
Andy2, po pozorném přečtení mého příspěvku byste musel vědět, že doménu a webové stránky autopartner.cz vlastní firma AutoPartner PLUS s. r. o. Veškerá nabídka na těchto stránkách je nabídkou této firmy a nikoho jiného. Čtěte prosím pozorně a pak teprve pište a raďte!

Daniel Havelka, AP+

Dobrý den pane Havelka,
no a pokud tedy doménu autopartner.cz vlastní vaše firma, pak jaktože jsem si na této doméně a této nabídce vybral loni vůz, u kterého byl kontakt na pana Kyncla a on mi ho pak prodával ?

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 25 zář 2009 23:07 

Odpověď pro Andy2:

V letech 2007 a 2008 byly na základě dohody o spolupráci inzerovány na našich stránkách www.autopartner.cz i vozy pana Kyncla, tj. využíval naše stránky s velkou návštěvností i pro svoji reklamu. Nic to nemění na tom, že své vozy pan Kyncl prodával svým jménem a byl tedy zcela odpovědný i za jejich přípravu do prodeje a jednání se zákazníky, případně vyřizování reklamací.

V současné době jsou všechna vozidla zveřejněná na stránkách www.autopartner.cz nabízena společností AutoPartner PLUS s. r. o. a prodávána výlučně v její provozovně.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 28 led 2010 20:11 

Dal THX: 3 krát
Věk: 38
Jak jsem již psal v Galerii, firma AutoPartner Plus a to zejména pan D. Havelka, mi poskytl neocenitelnou pomoc při mém rozhodování o koupi nové S80.
Jednalo se o to, že výše uvedená firma toto vozidlo dovezla a prodala jinému klientovi. Tím to pro ně mohlo skončit, kdyby nedošlo k tomu, že se toto vozidlo vlivem několika událostí dostalo jako odebrané do UniCredit Leasingu, odkud jsem ho bral. Tehdy jsem si všiml podkladu pod SPZ s logem AP+ a zkusil napsat mail panu Havelkovi, zda by mi nemohl poskytnout nějaké bližší informace. I přesto, že od prodeje uplynulo téměř půl roku, tak mi pan Havelka sdělil spoustu neocenitelných informací a dokonce i věci, které se s vozidlem stali až po jeho prodeji. Opět podotýkám, že se se mnou vůbec nemusel bavit - kdyby tak takovýto přístup měli všichni...
Hlavně jeho informace mě o koupi přesvědčily a patří mu za to :good:
Osobně jsem v jejich provozovně byl jednou v srpnu 2009 (tehdy jsem nic nekoupil) a i tehdy byl přístup bezvadný.
Možná má někdo jiné zkušenosti, ale ode mně mají velké plus.

PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 16:43 

Patřil jsem mezi velmi spokojené zákazníky tspolečnosti AutoPartner PLUS s.r.o. také..., a mohl jsem mezi ně patřit i nadále, jenže stalo se následující.

Vůz VOLVO S 80 D5, uvedený do provozu v roce 2007, jsem zakoupil od společnosti AutoPartner PLUS s.r.o. v prosinci roku 2008 s najetými 24.500 km za cenu 515.000 CZK. Na první pohled a dle tvrzení pana Havelky a uzavřené kupní smlouvy byl vůz v bezvadném stavu. Fakt, že jsem si vůz vybral na internetu ve čtvrtek a pan Havelka přislíbil, že vůz doveze přes víkend do republiky, a toto slovo dodržel, ve mně vzbudilo plnou důvěru v tuto firmu. Další skutečnost, která podstatně přispěla k tomu, že jsem zde nakonec vůz v úterý dne 9.12.2008 koupil, bylo opakované tvrzení na www.autopartner.cz a osobní potvrzení této věci, že prodávají opravdu prověřené vozy bez vad přímo od výrobce či importéra vozů VOLVO ze Švédska, a to ještě se zárukou.

Na tomto základě jsem nabyl přesvědčení, že vůz je skutečně prověřený a bez vad. K vozu jsem obdržel originální příslušenství s povinnou výbavou. K vozu byla servisní knížka a návod k použití ve švédském jazyce. Pan Havelka sice při prodeji mj. prohlásil, že v nedalekém Libereckém VOLVU je nemají rádi, protože prodávají použité vozy podstatně levněji než oni, místo aby doporučil okamžitou návštěvu nějbližšího autorizovaného servisu... Ale o to nejde, vždyť oni prodávají i z hlediska kvality a jakosti přece prověřené vozy. Vůz jsem tedy prohlédl s kolegou, který vlastní VOLVO V70 2,4 D a uskutečnil jsem první zkušební jízdu. Vůz jsem nutně potřeboval k dennímu pracovnímu nasazení, proto jsem jej ihned hotově zaplatil, povinně i havarijně pojistil a bohužel odvezl pouze se zelenou převozní značkou... A tím začala první anabáze a zklamání.

Pan Havelka s panem Bradáčem, jednatelem společnosti, mi shodně tvrdili, že do jednoho týdne obdržím k vozu všechny kompletní doklady. Ale to se stalo bohužel až skoro za měsíc. První neuskutečněné sliby chyby. Ani se neomluvili... Ještě dne 22.12. 2008 mi pan Havelka posílal novou zelenou převozní značku, protože nebyli schopni včas zajistit k vozu veškeré povinné dokumenty a doklady patřící k individuálně dovezenému vozu. Když jsem přišel po probdělé noci dne 23.12. 2008 ve frontě na magistrátě na řadu, u okénka jsem zjistil, že k vozu mi nebyla dána zelená karta potvrzující uzavření smlouvy o pojištění z odpovědnosti. A tak jsem mohl vůz převést až za měsíc po jeho řádném zaplacení. A to se mi následně vymstilo. Měla to být pro mě výstraha a měl jsem si vůz nechat opravdu prověřit, jestli je opravdu "prověřený", tzn. nejen že po technické kontrole a řádné první servisní kontrole, která se má provádět ve 30.000 km (vůz měl najeto 24.500 km), ale jestli je opravdu BEZ VADY.

Protože, na rozdíl od profesionálních prodejců použitých motorových vozidel, jsem jako běžný spotřebitel tehdy ani netušil jak důležité informace mohou být obsaženy v tzv. VIN kódu každého motorového vozidla. Vůz nekupuji každý rok... Domníval jsem se, že právě takové ověření, podobně jako je inzeruje a provádí firma AutoEsa s.r.o. v Praze ve Štěrboholích (viz: http://www.autoesa.cz/sluzby/100-garanc ... u-vozu.htm ) provádí i firma AutoPartner PLUS s.r.o. v Liberci. Ale hluboce jsem se zmýlil. Společnost AutoPartner PLUS s.r.o., alespoň v mém případě neprovedla žádné, na základě její reklamy očekávané prověření vozidla.

A na podobné "nekalé a klamavé obchodní praktiky" společnosti AutoPartner PLUS s.r.o. jsem po necelém půlročním provozu vozidla tvrdě doplatil. Při prodeji a koupi tohoto vozidla u společnosti AutoPartner PLUS s.r.o. jsem byl podobně, jako se děje u mnoha "běžných" prodejců ojetých aut, tzv. "koňských handlířů", společností AutoPartner PLUS s.r.o. nekalým způsobem oklamán a poškozen.

S vozem VOLVO S 80 D5 jsem najezdil pouze 33.000 km, tj. vůz měl celkem najeto 57.500 km, když se krátce po jeho startu dne 16. 6. 2009 totálně zablokoval chod jeho do té doby bezproblémového motoru D5. Od té doby je vůz neupotřebitelný. Okamžitě jsem telefonoval panu Havelkovi, protože se mi při této havárii motoru jednalo o život, stalo se to uprostřed velmi frekventované křižovatky v Praze 9. Pan Havelka řikal, že se to občas stává, že jsem jeden z tisíce...

Žádné instrukce o reklamaci jsem při koupi vozu a ani při tomto telefonickém rozhovoru od této společnosti neobdržel, a to ani v ústní či písemné podobě. Takže jsem ani nevěděl jak postupovat dál. Napsal jsem tedy společnosti e-mail, ve kterém jsem popsal situaci a vůz jsem reklamoval. Přestože jsem vůz reklamoval v půl roční lhůtě od převzetí kompletní věci, tedy vozu s platnými doklady, přesto společnost AutoPartner PLUS s.r.o. tuto půlroční bezproblémovou lhůtu na reklamaci neuznala, protože jsem si v důvěře vůz převzal bez dokladů a pak jsem měsíc marně čekal, než se pohnou ledy. Pan Havelka se dožadoval soudně znaleckého posudku.

Následně tedy vyšlo najevo, že vůz VOLVO S80 D5 měl výrobní vadu napínací kladky plochého řemene pohonu příslušenství motoru. Tato skutečnost byla zjištěna až po prověření VIN kódu předmětného vozu v autorizovaném servisu a prodejně vozů VOLVO v Průhonicích. Ale to měla udělat společnost AutoPartner PLUS s.r.o., ještě před realizací prodeje, ale neudělala to. Vozy prodává jako prověřené, ale ve skutečnosti oklamává zákazníky, když prodává neprověřené vozy, zejména z titulu VIN kódu.

Kopii avíza výrobce o nutnosti nechat vyměnit vadnou napínací kladku plochého řemene spolu s tímto řemenem při ujetí vozu 60.000 km v autorizovaném servisu mi s blahosklonným výsměchem předal jednatel společnosti AutoPartner PLUS s.r.o. dne 26.8.2009, pan Bradáč, když jsem této společnosti osobně předával zhotovený znalecký posudek, který potvrzoval existenci této výrobní vady.

Přitom důležitý údaj o mimořádném servisním úkonu byl zaznamenán ve VIN kódu vozu už dne 19. 9. 2008. Společnost AutoParnter PLUS s.r.o. tedy předmětný vůz zakoupila jako "prověřený a bezvadný vůz" ve Švédsku už s touto výrobní vadou, přestože tvrdí, že prodává pouze prověřené vozy, jejichž je vlastníkem. Přestože tento vůz byl prokázaně neprověřený, odpovědnost z toho plynoucí nést nemíní.

Ještě se mi pan Havelka a pan Bradáč vysmáli tím, když mi sdělili, že si za poruchu můžu sám, protože jsem neabsolvoval druhou servisní prohlídku, kde by vada vyšla najevo, že jsem zanedbal údržbu vozu. Vždyť přece je to zapsáno v servisní knížce a návodu k použití, který mi při přebírání vozu dali k dispozici...

Vzhledem k tomu, že jsem měl pouhé povědomí o tom, že servisní prohlídky se u tohoto vozidla dělají zpravidla při ujetí 30.000 km, a vůz byl po první servisní kontrole poněkud dřív, domníval já jsem se , že druhá servisní kontrola je předepsána až při celkovém ujetí vozu 60.000 km, preventivně jsem vyměnil originální náplně motorového oleje už cca ve 35.000 km a vyměnil jsem všechny filtry, včetně pylového, vzduchového a olejového, abych měl jistotu. Díly jsem koupil u VOLVO Charouz a známý v servisu tuto údržbu přede mnou provedl. Současně jsem na autě komplet přehodil originální letní pneu za originál zimní koupené u VOLVA ve Štěrboholích. Kvůli tomu snad nemusím chodit do autorizovaného servisu.

Pan Havelka mi písemně sdělil, že z důvodů mého zanedbání údržby vozu, že jsem nebyl na druhé servisní kontrole když měl vůz ujeto 54.500 km, si za závadu mohu sám. Přitom tuto informaci jsem od společnosti AutoPartner PLUS s.r.o. vůbec neobdržel, protože švédsky fakt neumím.

Obrátil jsem, jako spotřebitel na místní Českou obchodní inspekci v Liberci. Přesto, že jsem poukazoval na celou řadu deliktů společnosti AutoPartner PLUS s.r.o., to je nedodání návodu a servisní knížky v českém jazyce, neinformování o tom, že vůz měl výrobní vadu vyoseného napínáku plochého řemene, což zapříčinilo předčasné opotřebování tohoto řemene a jeho vklouznutí pod rozvodový řemen motoru D5 a jeho totální destrukci a na skutečnost, že mě o této vadě společnost AutoPartner PLUS s.r.o. opomenula informovat, po více než dvou měsících mně Česká obchodní inspekce v Liberci dala za pravdu zatím pouze v jedné věci. A to na základě kontrolního nákupu vozu Peugeot 308, který uskutečnila Česká obchodní inspekce ještě v roce 2009, se stejným výsledkem, jako všichni spotřebitelé, kteří kupují nejenom u společnosti AutoPartner PLUS s.r.o. použitá motorová vozidla, která jsou původně zakoupená mimo území ČR, tzn., že nemají návod k použití a servisní knížku v českém jazyce. V této věci mi ČOI dala zapravdu. Nevím jakou sankcí postihla ČOI společnost AutoPartner PLUS s.r.o., ale vzhledem k tomu, že tento prodávající zanedbal celou řadu zatím neřešených povinností prodávajícího, doufám, že až ČOI v Liberci pochopí složitost prodeje použitých vozů, tak konečně učiní řádnou přítrž aby se podobné nekalé a klamavé obchodní praktiky omezily na minimum. To ale asi pětitisícová hotovostní pokuta nespraví. I to by bylo totiž výsměchem, vzhledem ke škodě, která mně byla způsobena.

Na závěr ještě jedno pozitivum, ale jenom nedostatčující. Poškozený motor bylo ochotné vyměnit za nový motor, generální zastoupení VOLVA v České republice v rámci kulance. Pokud bych si nechal na zvedáku vyměnit všechna kola, tak jak jsem učinil svépomocí na zvedáku v servisu u známého, ačkoliv jsem tato kola zakoupil na objednávku u autorizovaného prodejce vozů VOLVO ve Štěrboholích, v tomto autorizovaném servisu, automaticky by se mně prodloužila záruka na celý tento automobil, a motor by plně hradilo VOLVO CZECH. Pokud bych si nechal vyměnit motorový olej se všemi filtry, tak jak jsem učinil svépomocí, u autorizovaného servisu VOLVO, např. u VOLVA Charouz, kde jsem si kupoval filtry a spray na klimatizeci, automaticky by se mně prodloužila záruka vozu a motor by VOLVO zaplatilo celý. Takto mně bylo VOLVO ochotno zaplatit jenom polovinu ceny opravy, tj. z ceny 160.000 CZK by mi zaplatili 80.000 CZK.
Druhou polovinu, tj. 80.000 CZK jsem chtěl, aby mi logicky zaplatila společnost AutoPartner PLUS s.r.o. Ale oni to slavnostně odmítli. Prý si za poruchu můžu sám. Laskavě mi chtěli přispět, mimo reklamační řízení, částkou 30.000 CZK, jako jejich projev dobré vůle. A já jsem měl, jako jimi poškozený spotřebitel, doplatit 50.000 CZK. Ale i to je určitá forma výsměchu... a projev pohrdání zákazníkem.

A kvůli těmto 50.000 CZK; dnes již kvůli cca 200.000 CZK musím nyní za pomoci orgánů státní správy - České obchodní inspekce, přimět společnost AutoPartner PLUS s.r.o. aby plnila své závazky vůči spotřebiteli a dodržovala v první řadě Zákon čís.634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele a platná příslušná ustanovení Občanského zákoníku o uzavírání kupních smluv a prodeji věci v obchodě...

Pavel Adámek

Za tento příspěvek obdržel Pavel Adámek poděkování od : Hajcus
 Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 17:53 

Dal THX: 22 krát
Dostal THX: 16 krát
Já jsem to teda ani nedočetl...ale zdá se mi to teda jako hodně přitažený za vlasy....to, že nezvládnul udělat nějaký papíry atd to je jedna věc, jestli ono to vůbec stojí na autopartneru...ok poslal další převozky...alespoň něco...jít na magistrát bez zelený karty je školákovina...ale potud bych celkem bral pochybení autopartner...

ALE zbytek je strašná pohádka. Prověřený vůz si představuji tak, že není ve vlastnictví někoho jiného nebo na něm není nějaké břemeno, prohlídnutý po technické stránce, nikoliv však že se s ním musí nutně před prodejem do autorizáku...protože podle vinu to stejně nikdo jinej nezjistí...když si jdu koupit auto v záruce a nechám si ho servisovat asi u někoho v garáži tak se pak nemůžu divit že se nepřišlo na něco na co se mělo přijít a přišlo by...stejně tak jako kdyby sis to auto koupil uplně nový a jezdil "ke známému" tak se na to nepřijde...byl bych rád že vůbec volvo chce zaplatit půlku - to je projev dobré vůle...
krom toho není nic jednoduššího ( a dělají to snad všichni ) než před koupí vzít vin a zavolat do volva co a jak...už jen pro svůj klid

jinak tuto firmu ani pana Havelku neznám, nikdy jsem tam nebyl dokonce ani nevím kde sídlí....kdyby někdo hledal motiv

PříspěvekNapsal: 15 úno 2010 19:27 

Dostal THX: 13 krát
Věk: 34
Nevím jak ostatní, ale já kdybych si kupoval takhle drahé auto, tak - ať dává kdokoli jakékoli záruky a prověření - bych s tím ujížděl zběsilou rychlostí do NEJBLIŽŠÍHO autorizáku a nechal si ho prověřit sám. Za těch pár stovek nebo tisícovek navíc to určitě stojí.

Profil Poslat e-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]